Sponzorujeme:

Zkušebny Praha

STOCKHOLM 26 SVĚTLE ŽLUTÁ

STOCKHOLM 26 SVĚTLE ŽLUTÁ
ID kód:1122
Popis:

ColorCork

Rozměr: 905x295x10,5 mm

Balení: 2.136 m2

Zámek: Corkloc

Cena bez DPH:1 262 Kč
Cena s DPH:
ks
1 527 Kč

Korkové plovoucí podlahy ColorCork
Korkové plovoucí podlahy Colorcork se zámkovým spojem Corkloc spojují přednosti korkových podlah s jednoduchou a rychlou pokládkou. Jsou vhodné pro instalaci na suché, rovné a pevné podklady zejména jako je beton, dřevovláknité a dřevotřískové desky a anhydrytové potěry. Vyrábějí se v tloušťce 10,5 mm se sraženými hranami v nejoblíbenější typové variantě Stockholm se širokou škálou barevných variací včetně perleťového efektu.


DOPORUČUJEME

Před pokládkou korkové plovoucí podlahy ColorCork je nutné dát pod plovoucí podlahu podložku PE fólii jako parotěsnou zábranu, pak podlahu složit dle návodu. POZOR podlaha se po pokládce nepřebrušuje, přebroušením byste mohli odstranit barvu z vrchní dekorativní korkové vrstvy! Z tohoto důvodu se podlaha ihned po pokládce lakuje 4 vrstvami laku LMS 2 s výslednou extrémně vysokou zátěží v domácnostech (podrobný návod viz. obal nebo technický list laku).

UPOZORNĚNÍ
Vzhledem k technologii výroby není možné korkovou podlahu ColorCork olejovat ani voskovat, ale pouze lakovat.l Lak LMS 2 je nedílnou součástí ColorCork systému, a proto se tyto podlahy dodávají pouze s odpovídajícím množstvím laku pro aplikaci ve 4 vrstvách. (Pozor, lak není započítán v ceně podlahy!)




Zkušebny Praha

ProParket.cz - podlahy dveře Praha - široká nabídka podlah a dveří
© 2005 - 2024 ProParket.cz - Nuselská 319/106 Praha 4 Michle, 140 00, Telefon, fax: 272 659 135

Mapa webu | Obchodní podmínky | Doprava | Jak nakupovat