Sponzorujeme:

Zkušebny Praha

Proč si vybrat ProParket?

Naším imperativem je kvalita - z ní slevovat nehodláme. Za 10 let působení na trhu máme
bohaté zkušenosti s nejrůznějšími typy zakázek. Každý rok položíme více než 10 000 m2
podlah a prodáme a instalujeme stovky dveří.

 
1
2
3
4
5
6

Prvotřídní materiály

spolupracujeme pouze s renomovanými českými výrobci (Thermofix, Fatra, Sapeli, Solodoor) nebo dlouhodobě a důkladně prověřenými výhradními dodavateli dveří, podlah a ostatního sortimentu (Balterio, Woca, PCI, Bergladn Parket...). Nově jsme získali certifikát na realizace litých podlah a pohledové stěrky.

Široký sortiment

požadavky na vybavení interiéru se neustále mění. Proto i nejen ve spolupráci s designerkou a architektkou Milesou Anděrou Zrnic sledujeme módní trendy a rychle se jim přizpůsobujeme. Jsme tedy schopni Vám nabídnout a pomoci vybrat nejvhodnější materiály i design pro Váš interiér. Poradíme vám, jak sladit dveře a podlahy dohromady.

Kontrola cen

dbáme ale i na to, aby kvalita byla dostupná. A proto neustále kontrolujeme ceny a snažíme se pro naše zákazníky získat co nejvýhodnější ceny.

Montáže

naši řemeslníci procházejí pravidelným školením (nejméně 2x ročně), neustále se učí novým trendům a novým postupům. Základem úspěchu je, že každý řemeslník se specializuje jen na konkrétní typ materiálu. V praxi to znamená, že 1 řemeslník se specializuje pouze na pokládku dřevěných podlah, jiný pak na pokládku měkkých krytin (vinyl, PVC), další pak třeba na marmoleum. Na výběr řemeslníků klademe velký důraz a všichni jsou mistři ve svém oboru.

Stavební připravenost

specializujeme se na přípravu podkladů, spolupracujeme s firmou Basf PCI

Záruční i pozáruční servis

v poslední době si mnoho lidí stěžuje, že si objednalo podlahu nebo dveře od nějaké vzdálenější firmy a že v případě problému s nimi pak již nikdo nekomunikuje. To se Vám u nás nestane. Za svou prací si stojíme, pozáruční poradenství nebo servis je u nás samozřejmostí.




Zkušebny Praha

ProParket.cz - podlahy dveře Praha - široká nabídka podlah a dveří
© 2005 - 2024 ProParket.cz - Nuselská 319/106 Praha 4 Michle, 140 00, Telefon, fax: 272 659 135

Mapa webu | Obchodní podmínky | Doprava | Jak nakupovat