Sponzorujeme:

Zkušebny Praha

Dub Prima - dřevěná třívrstvá podlaha selské prkno lak

-18%
Dub Prima
ID kód:10548
Popis:

Dřevěná podlaha za akční cenu!!!

Dostupnost:skladem
Výrobce:Timber Top
Běžná cena:1815
Cena za m2: 1 230 Kč                    jedno balení obsahuje 1,584 m2
Cena s DPH za m2:
ks
1 488 Kč

- - - - - - - - - - - - - -

Montáže - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Kolik balení potřebujete?
Zadejte m2: m2
Potřebujete:  balení        Kč


Další informace

materiál: DUB - tvrdá dřevina- ideální podlahovina s tradicí u nás- nejkrásnější kresba. 

třívrstvá podlaha - sendvičová struktura zabraňuje přirozenému kroucení, rozpínání a smršťování dřeva vlivem okolních podmínek a je vhodná do všech prostor domácnosti, domu i komerčních prostor jako jsou restaurace. Je vodná na podlahové vytápění.

třídění: rustik - rustik neboli sukatá podlaha dá vyniknout přirozené kráse dřeva

rozměry: 14,5 x 145 x 1820 mm - 

nášlapná vrstva 3,2 mm - renovovatelná, několikrát brousitelná nášlapná vrstva z tvrdého dubového dřeva. Věděli jste, že při celoplošné renovaci/ broušení zbrousíte max. 1mm nášlapné vrtsvy? Až Vás po letech omrzí vzhled přírodního dřeva, proč ho nenaolejovat třeba na bílo či na černo? Nic Vám nebrání..

 decentní fáze na všech čtyřech stranách - vzhled skutečných masivních pken

spoj klik- kvalitní zámek s patentem tuff loc 5G, umožňuje pokládku plovoucím způsobem

matný lak

Možnost pokládat plovoucím způsobem nebo celoplošně přilepit.

Inspirujte se zde

 Více informcí o dřevěných podlahách naleznete v poradně a v sekci montáže

TIMBER TOP 1–pásové prkenné podlahy (selské prkno)

Jednopásový vzor podlahy typu selské prkno (prkenná podlaha) bez jakékoliv pochyby připomene nadčasovou eleganci tradičních podlah ze dřeva. Výhodou této podlahy je, že oproti podlahám z masivních prken je objemově stabilnější. Díky tomu se nemusíte bát ani sesychání ani rozpínání podlahy v průběhu let. Dodává se v pestré škále odstínů a druhů dřeva s mikrospárou na všech čtyřech stranách, takže výsledný vzhled podlahy máte zcela ve své moci.

 

Technické informace: Timber Top 1–pásový vzor (selské prkno)

Rozměr lamely
Rozměr lamely:
14,5  x  190  x 1820 mm, 14,5  x 145  x  mix délek max 1820 mm (Ořech Natur), 14,5 x 145 x 1820 (Merbau)
Množství v balení
Množství v balení
2,075 m2/balení, 6 dílců/balení
1,584 m2/balení, 6 dílců/balení

 

 

Záruky a konstrukce:

Záruka 25 letDoživotní zárukaZámek Tuff LocZámek Välinge

 

Víte proč jsou dubové podlahy nejoblíbenější a světově nejpoužívanější podlahovu krytinou?

Oblíbenost dubové podlahy je jednoznačně spojena s unikátními vlastnostmi dubového dřeva, perfektní funkční i estetické aspekty z něj dělají jednoduše podlahářský evergreen.

Dub představuje celosvětově nejpoužívanější dřevinu k realizaci podlah. Dubové dřevo je vyhledávané zejména pro charakteristiky materiálu, jako je tvrdost, pevnost, houževnatost a trvanlivost. Tyto mimořádné funkční vlastnosti souvisí s vysokým podílem tříslovin. Dubové dřevo výborně odolává střídání vlhka a sucha a má tak oproti ostatním druhům dřevamimořádně dlouhou životnost.

Kromě odolnosti je dubové dřevo také velmi dekorativní, nabízí nadčasový luxusní vzhled tradičního přírodního materiálu. Přirozená struktura dubového dřeva je nenapodobitelná a přináší do interiéru neopakovatelnou atmosféru a hřejivý pocit.

 

Díky použitému materiálu mají dubové podlahy výborné izolační vlastnosti, dlouhou životnost a výbornou přizpůsobivost vůči změnám vlhkosti v interiéru. Dnešním trendem je povrchová úprava dubového dřeva pomocí technik, jako je moření, kar

 

Příkladem je úprava kartáčováním, kdy se z povrchu pomocí speciálních kartáčů odstraní měkká část dřeviny, takže podlaha působí rustikálním dojmem. Mezi další možnosti úprav patří broušení nebo patinování dubové podlahy.

 

Dubové podlahy se skvěle uplatní v klasickém i moderním interiéru, stačí si vybrat konkrétní variantu podlahy. Klasické selské dubové podlahy se širokými prkny se nejlépe hodí do stylového interiéru, například na chalupy, hrady nebo do zrekonstruovaných historických objektů. V moderním interiéru můžeme dubovou podlahu realizovat z masivních podlahových palubek, dubových parket, nebo si vybrat vrstvenou dubovou podlahu. V každém případě můžeme počítat s nezaměnitelným přírodním efektem, který významně ovlivní celý interiér.

Díky vyspělým technologiím, které přinášejí stále kvalitnější povrchové úpravy, je dnes možné využít dubové podlahy i do velmi náročných interiérů, které jsou často v kontaktu s vodou – do kuchyní, toalet či koupelen.

 

Dubové dřevo vytváří elektrostaticky neutrální prostředí, takže představuje ideální volbu pro alergiky, dovede vyrovnávat relativní vlhkost vzduchu a výborně plní funkce tepelné izolace. 

 




Doporučujeme ke zboží zakoupit

554 UM

554 UM

cena s dph: 188

Lepidlo na parkety PAR 365 15kg

Lepidlo na parkety PAR 365 15kg

cena s dph: 3 675



Zkušebny Praha

ProParket.cz - podlahy dveře Praha - široká nabídka podlah a dveří
© 2005 - 2024 ProParket.cz - Nuselská 319/106 Praha 4 Michle, 140 00, Telefon, fax: 272 659 135

Mapa webu | Obchodní podmínky | Doprava | Jak nakupovat