Sponzorujeme:

Zkušebny Praha

WOCA Mýdlo bílé 1L - na dřevěné podlahy

-10%
WOCA Mýdlo bílé 1L
ID kód:10110
Popis:

Na dřevěné olejované, voskované a mýdlem ošetřené povrchy se světlým pigmentem.

Dostupnost:skladem
Výrobce:Woca
Běžná cena:478
Cena bez DPH:356 Kč
Cena s DPH:
ks
430 Kč

Mýdlo na dřevěné olejované podlahy je vyrobeno z přírodních rostlinných tuků bez přídavku parfémů a rozpouštědel. Receptura umožňuje čištění a zároveň opětovné promaštění podlahy, a zajišťuje tak při čištění i její šetrnou údržbu.

Jak správně postupovat...
Na světlé druhy dřeva a všechny povrchy upravené bílým olejem doporučujeme použít bílé mýdlo, na ostatní povrchy mídlo přírodní. Mýdlo na dřevěné olejované podlahy můžete použít k šetrné údržbě podlah upravených všemi známými systémy ošetření olejem. Před použitím mýdlo dokonale protřepejte. 125 ml mýdla smíchejte s 5 l teplé vody.

Doporučujeme používat 2 kbelíky, jeden s mýdlovým roztokem, druhý s čistou vodou. Provázkovým mopem podlahu umýjte mýdlovým roztokem.Rozpusťte nečistoty, setřete je a mop opláchněte v čisté vodě. Čerstvým mýdlovým roztokem znovu podlahu navlhčete a nechte uschnout. Už ji však neutírejte čistou vodou a hlavně nenechte na podlaze louže.

Tip: Odolné nečistoty lze šetrně rozpustit bílým mopem s mýdlovým roztokem. U velice odolných nečistot pomůže čistíč skvrn nebo intenzivní čistič, následně je ovšem nutné podlahu doolejovat.

Nabízíme také balení 5L za 1058 Kč bez DPH.


WOCA Mýdlo bílé 1L

Zkušebny Praha

ProParket.cz - podlahy dveře Praha - široká nabídka podlah a dveří
© 2005 - 2024 ProParket.cz - Nuselská 319/106 Praha 4 Michle, 140 00, Telefon, fax: 272 659 135

Mapa webu | Obchodní podmínky | Doprava | Jak nakupovat